| Nadya21 a întrebat:

Mi-am instalat Mortal Kombat 9 Komplete Edition si cand dau sa intru in el imi spune : This game requires Direct3D 9.0c on Windows Vista R and above. Ce are trebuie sa fac? Va rog ajutati-ma jocul e foarte tare si mi-l doresc foarte mult!

Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

Http://steamcommunity.com/app/237110/discussions/0/864972620930889263/
Incearca sa-l rulezi in compatibility mode. Daca nu iti functioneaza, incearca sa schimbi window-sul (daca ai xp, upgradeaza la vista sau mai bine 7).

| Nadya21 explică (pentru CM7YRE):

Cand incerc sa il rulez pe in compatibility pe Windows Vista. dau pe dropdown in joc si imi apare doar : Windows 95, Windows 98 / Windows me, Windows NT 4.0 ( service pack ) si Windows 2000. Nu e Windows Vista, ce fac?

| CM7YRE a răspuns (pentru Nadya21):

Odata ce ai un sistem de operare gen xp n-o sa-ti ruleze mai sus. Din ce-mi zici tu, ai xp instalat pe pc. Vezi daca iti ruleaza vista sau 7, instaleaza (preferabil 7) si apoi o sa-ti mearga.

Am incercat si alte windows-uri. dar nu stiu de ce PC-ul nu suporta... mai ales 7. Si nu am ce sa ii fac.

| CM7YRE a răspuns (pentru Nadya21):

Nu suporta pentru ca nu ai driverele audio, video, chipset. Deci nu ai cum sa joci jocul decat daca gaseti o "varianta pentru xp" sau sa iti upgradezi pc-ul.

Ok. mersi happy

5 răspunsuri: