| sabin75345465767 a întrebat:

Buna,TPU! Nu ma pot decide intre playstation 4 sau xbox one.Imi plac sunset overdrive si dead rising de pe xbox dar, imi plac si infamous sau alte exclusive de pe ps4.(fara fanboy)

4 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

PS4 ca arhitectura si facilitati se pi*a cu bolta pe Xbox One. Va fi si mai longeviv pe viitor. Gindeste-te ca Xbox-ul are DDR3 iar PS4 are DDR5! Plus de asta, pe PS4 ai titluri care se pot juca online GRATIS si sint SUPER (War Thunder, si nu numai). Nu sint fanboy deloc, m-am jucat cu ambele, nu detin nici una. happy

| Striker14 a răspuns:

Recomand ps4, nu ca nu e ok xbox-ul, e acelasi rahat, impachetat diferit, dar ps4 are acel controller incredibil de bun.
La exclusivitati, pe xbox one ai Halo, pe ps4 ai god of war, alegi ce iti place (sunt multe alte exclusivitati, dar na, astea imi plac mie)
Nu-i asculta pe astia cu performantele, ca oricum pe generatia asta de console tot la fel o sa mearga, cum e spunea ca xbox 360 e mai performant ca ps3, acum se spune ca ps4 e mai performant decat xbox one, deci chiar nu e diferenta mare (daca voi simtiti la gameplay 2 fps-uri eu ma arunc de pe bloc)
In concluzie, eu as alege ps4 pentru mine, dar e decizia tawinking

| Gam3rYT a răspuns:

Deci.
Daca iti vei lua xbox one te poti juca impreuna cu Tiranianu Gaming(youtube) gta 5. Nu este diferenta intre xbox one si PS4.
Dar iti recomand PS4 deoarece are un controller foarte confortabil. La xbone controlelul este mai putin confortabil.

Deci in concluzie

| FazakasAlexGabriel1977 a răspuns:

Am xbox one si un prieten are ps 4, crede-ma, xbox one e mult mai bun.p.s daca iti iei xbox si gta 5 pe el poate ne jucam impreuna si ne facem crew, ca nu am intalnit romani pe el!