| Antoniu007 a întrebat:

Buna TPU.Nu stiu ce joc sa ma joc.Am de ales din 2 jocuri care-mi plac. ziceti-mi voi ce joc sa joc. Care dintre Metin2RO si Counter Strike 1.6?

Răspuns Câştigător
| IseeVoices a răspuns:

Te pomeni ca pe cs nu sunt codati laughing) asta e buna oricum acolo ai sansa mai mare sa dai peste un admin ca sa-l baneze dar ce faci daca si adminu joaca cu, cod?
@Antoniu - Nu stiu ce sa-ti zic eu le-am jucat pe aman2 si nu prea merita sa le joci daca ai bani destui poti sa te bagi pe metin daca nu iti recomand sa iti iei o consola si sa te joci online jocuri mult mai misto sau sa te joci LoL

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Descarca altceva ce nu ai mai jucat.

| NevastuicAaA a răspuns:

Joaca Counter Strike 1.6. Metin 2 este o pierdere de timp!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara discutie, niciunul!

| spaghetty a răspuns:

Poti sa joci si cs si metin2 dar metin2ro nu iti recomand e plin de hackarii si de booti si nai unde sa crestistraight face
Eu merg sper cs

| spaghetty a răspuns (pentru IseeVoices):

Da dar nu pe servere de 2 bani.Pe servere calumea care nici nu te lasa sa intri cu hackstraight face

| IseeVoices a răspuns (pentru spaghetty):

Te pomeni ca pe cs nu sunt codati laughing) asta e buna oricum acolo ai sansa mai mare sa dai peste un admin ca sa-l baneze dar ce faci daca si adminu joaca cu, cod?
@Antoniu - Nu stiu ce sa-ti zic eu le-am jucat pe aman2 si nu prea merita sa le joci daca ai bani destui poti sa te bagi pe metin daca nu iti recomand sa iti iei o consola si sa te joci online jocuri mult mai misto sau sa te joci LoL