| Mario200311 a întrebat:

Pana la sfarsitul lunii acesteia vreau sa dau comanda la acest pc : http://www.flanco.ro/......e-dos.html

Vreau sa stiu ce parere aveti despre el, eu zic ca este un pc foarte bun, si m-am documentat strict pe placa video si pe gta 5 cu placa asta video prinde undeva pe la 45-55 fps, eu zic ca e bine, dar s-ar purtea sa prinda mai mult cu pcu asta mai ales ca are si 16 gb ram, vreau sa ziceti ce pareri aveti despre acest pc si sa imi spuneti daca pot sa joc jocuri gen lol minecraft si cs:go, vorbin prin skype ( macar peste 100 FPS

Răspuns Câştigător
| Ineys a răspuns:

Se vor misca bine, dar e o investitie proasta, ti-am mai spus, de obicei sistemele gata facute sunt umflate la pret.

3 răspunsuri:
| Ineys a răspuns:

Eu cred ca in 25 de milioane faci o configuratie de genul: i5+ gtx 960 + 8g ram o placa de baza pe la vreo 4-5 milioane cu socket 1150 o sursa decenta de 500w si o carcasa cat de cat mai mult de design pe acolo si deja e de 5 ori mai bun ca sistemu ala...
Btw, n-ai ce face cu 16gb ram la gaming.

| Mario200311 explică (pentru Ineys):

Ok, dar eu il comand pe ala, dar vreau sa stiu daca jocurile se misca bine, cum ar fi cs:GO, lol si cand vorbesc prin skype

| Mario200311 explică (pentru Ineys):

Ok, mersi pentru raspunsuri, ai funda de la mine

| Ineys a răspuns (pentru Mario200311):

Se vor misca bine, dar e o investitie proasta, ti-am mai spus, de obicei sistemele gata facute sunt umflate la pret.