Am auzit de el! dar este de mobil! fiindca daca cauti pe net nu vei gasi varianta acestui joc pe site!
Pai castigi 2-3 stelute la dueluri si la munca o ora=o steluta.Acolo trecuie sa joci cand nu mai ai scopuri de indeplinit, eu sunt la nivelul 10. Funda?
Este foarte simplu! decat trebuie sa provoci mai multe jucatoare la arena modei! Acolo vei castiga stelute care te vor ajuta sa faci nivelul 6! sper ca te-am ajutat! eu sunt nivelul 8! ma cheama Deizyy Maah daca ai nevoie de ajutor cauta-ma
Poti ajunge la un nivel mai mare mergand la munca sau provocand alte domnisoare dar cu nivel de popularitate egal.Eu sunt la nivelul 13.Cauta-ma si voteaza-ma. Funda?
Poti trece castigand profocari! cand le gastigi o sa-ti de experienta si o sa treci de nivel!
Pai eu acum am nivelul 11 la Lady popular fashion arena. Si mie imi spunea la fel dar am jucat dueluri foarte multe si am reusit.
Da normal ca se poate trece cu experienta faci toata experienta si trecu nivelul eu sunt acum nivelul40 si nu a fost greu sa trec
Pentru a trece la nivelul urmator, fara scopuri, stelutele le poti face din arena modei si din munca prin care o practici..Eu sunt la 11,, fundita?
La fashion arena trebuie sa te duci la arena modei pentru. a ajunge la nivele mai mari! Este mut mai usor dupa parerea mea! Funda?
Buna...Eu sunt la nivelul 17 pe Fashion Arena si nu trebuie sa indeplinesti scopuri. Daca provoci domnisoare cu level mai mare sau egal decat tine iti da stelute roze de experienta. Daca provoci domnisoare cu experienta mai scazuta decat a ta garantat castigi!
Totul consta in a provoca domnisoare si a castiga stelute, doar asa poti creste in nivel
Succes! Pe Fashion Arena ma gasesti cu numele DIANA123DANCE
Poti trece nivelul mai repede daca provoci fetele cu nivelul mai mare sau egal ca al tau. Si mergand la logodne! Eu sunt la lvl 19.De la nivele 8+ cred ca si mai mic nu mai ai scopuri.Eu trebuia sa astept cateva zile sa-mi apara. Sper ca am fost de ajutor!
In Lady Popular Fashion Arena scopurile nu sunt importante, daca vrei le completezi daca nu vrei nule completezi, pentru a trece la alt nivel trebuie sa iti cresti experienta.Pentru a-ti creste experient poti juca duele de moda cu domnisoare care au nivelul mai mare decat al tau dar cu popularitate mai mica.Mult succes!
Pai..ca sa treci nivelul in alt mod pe langa scopuri trebuie sa castigi dueluri de moda.
Daca le castigi vei primi stelute. Acele stelute te ajuta sa treci nivelul.
Puupp :* :* Da-mi prieteni ma numesc ShamyRebeka si am nivelul 18... Puuupp :*
Este usor. Provoaca fete la arena modei care sunt la nivelul tau sau mai mare. Eu asa am facut si sunt la nivelul 27.
xScorpion4626 întreabă: