| MiSsDaRkY a întrebat:

Pentru cei care joaca metin2 lunaris-online : http://lunaris-online.org/ Am o samanca de 122 si a primit bug la yang cand am facut 2.3kkk. Nu stiti cumva cum pot scapa de bug? Thcks! Dau fundita! Cat mai multe raspunsuri!

25 răspunsuri:
| wPapy a răspuns:

Buna! Si eu eu joc si am lvl 177, eu inca nu am patit chestia cu bug-ul dar incearca sa cumperi ceva scump din shopuri sau sa postezi pe forum.Bafta!

| Dureex a răspuns:

Usor dai sa te inregistrezi si te uiti la caractere si o sa-ti spuna undeva deblocheaza! Chiar langa numele tau de pe metin o sa srie deblocheaza si gata! Funda plz?

| TudorVladimir a răspuns:

Poti Reclama Bug-ul La Ga Bafta!winking

| VladBossuletz a răspuns:

Dca dupoa 2kkk tia scirz 0 yang?
Lol, ca la 2kkk iti arata ca ai 0

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda,si eu joc am lvl 241, si am avut bugul, trebuie doar sa dai un re-log, eu asa am facut si apoi nu mai aveam bugu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara cv de la magazinu general, nu conteaza pretu

| Cromwell a răspuns:

Vr rog ajutati-ma, m-am dus la masa si 5 minute cat am fost plecat, cand mam itor nu am ma asit nciun item pe carcterele acelui cont, nci mcar la depozt, cert este ca avem toti bani. nu mai am nimic crying

| Ezikel a răspuns:

Bugul apare mereu cand faci peste 2kkk si doar dai relog si par toti bani la loc big grin

| Dorutzzu a răspuns:

Sall si eu am jucat dar am parasit contul mi s-a intamplat si mie chestia cu bugul trebuie sa dai doar un relog

| SoPlay a răspuns:

Wa. nu e bug. Ai depasit maximul de bani.

| Rabbit12345 a răspuns:

Mda,macar tie iti merge,eu l-am tras, aprind programu, stau 10 min si da Opss! simi da eroare, de 4 zile,nici n-am apucat sa joc, help, sunt pe gumblee_jack122@yahoo.com dac stiti ce are dati-mi mesaj

| Krissu66 a răspuns:

Poi iti dispare dupa ceva timp tongue

| Marian_Cretu_1986 a răspuns:

Ma puteti ajuta si pe mine imi da o eroare la lunarris cand vreau sa intru in el uitatio :Unable to execute file: D:\LunaRis-Online\LunaRis~Online.exe CreateProcess failed; code 740. The requested operation requires elevation. Ce trebuie sa facc? lasatil mesaj big grin

| ßąßiiiiiiii a răspuns:

Buna...Si Eu joc Lunaris ma numesc aNdRuTZza lvl 235 ma poti contacta si sa stii ca am avut si eu bug cand am facut 1. 9kkk pur si simplu dai un relog sau astepti cateva minute banii vor reveni la locul lorhappy:X:* bft!

| Wji a răspuns:

Pai baiete am si eu cont pe lunaris lvl 167 sura [momentan] dar dintr-o mapa nu poti esti cu mai mult de 2, 3kkk nu stiu dai bani cuiva am patit-o si eu. laughing bafta

| Cristea_Gabriel_1992 a răspuns:

Eu nu stiu am auzit de lunaris este frumos?

| Dorutzzu a răspuns (pentru Cristea_Gabriel_1992):

Da... Este foarte frumos

| angelo04 a răspuns:

Eu stiu! cumpara cv ori sti ce sa faci sa iesi si sa te duci la octavio bafta funda?happy

| Reygyl a răspuns:

Dar carei siteu la metin2 lunaris?

| ionut3 a răspuns:

Buna! Eu mi-am download metin2 lunaris v3.0 dar cand dau sami intre imi da eroare am si lvl 200 si vreau sa ma joc ma puteti ajuta dau funda!

| WaXman a răspuns:

E usor cumpara arme si armuriibig grin

| WaXman a răspuns:

E usor cumpara arme si armuriibig grintongue

| NeVeRLiKeYoU a răspuns:

Si eu joc metin2 lunaris. Am 201 si nu am avut niciodata acest bug dar incearca sa cumperi itm de 1kkk (moduri) si poate iti revin banii in cont, dar eu am avut bug de exp. Daca vi se intampla asa ceva batati mobi pana vi se duce exp cu -. BafTa.

| Popa_Serban_1998 a răspuns:

Trebuie doar sa cumperi ceva si apoi iti apare iar bani

| ovidiu255 a răspuns:

Va rog ajutati-ma si pe mine de unde pot lua site de la Lunaris pentru download sa aiba 2 servare va rog daca ma puteti ajuta asta e id:sibii. ovidiu meu de messenger conectati-ma va rog.