| OtakuHere a întrebat:

happyPentru cine joaca sd(stardoll) as vrea sa ma fac si eu ss(superstar) dar intrebarea mea este:
La ce am acces daca ma fac ss? stiu doar ca:pot vinde in starbazar,am mai multi sd, imi pot pune par nou in salonul de cosmetica..si altceva? dau funda!happy

Răspuns Câştigător
| Mihail2020 a răspuns:

Dupa cateva ore de joc devii si superstart timp de o zi.

Cand esti superstart ai acces la mai multe lucruri ti le scriu cateva:
Un pachet premium de Stardolari
StarBazar: Îți poți deschide propriul stand original în StarBazar și poți vinde hainele și articolele vechi, precum şi creaţiile proprii.
Mai multe camere pentru Suite-ul tău de Superstar.
Reducerile Superstar de 50% sunt doar pentru tine. Profită la maxim de Stardolarii tăi.
Acces în premieră la toate noile Stardolls
Până la 100 de pagini în Albumul tău Superstar
Un cadru auriu în jurul Avastarului tău și un profil bine cotat la căutare
Poţi organiza Petreceri!
O insignă Superstar pe Avastarul tău şi lângă numele de utilizator!
Articolele speciale de lux de la firme reale, mărcile de vedete, precum și propriile noastre creații sunt păstrate special pentru tine
Ești printre primii care se pot bucura de toate caracteristicile speciale Superstar, aflate acum în curs de dezvoltare.

Ca sa te faci superstar sunt mai multe modalitati.
Ca sa devii trebuie sa platesti:
101.7 lei=6 luni 167.4 lei=12 luni.
Sau prin stardolari:
Articolele exclusive pot fi adesea cumpărate pentru Stardolari. Dacă vrei mai mulţi Stardolari, poţi cumpăra, de exemplu, cu telefonul mobil, telefonul fix în anumite zone, prin Paypal sau cu carte de credit. Pentru a cumpăra, fă clic pe „Mai mulţi Stardolari" (lângă Avastarul tău). În Statele Unite, poţi cumpăra, de asemenea, cartele preplătite, disponibile în anumite magazine. Aici poţi vedea de unde poţi cumpăra o „Cartelă preplătită".