| IoNuTz96 a întrebat:

Porbelma mea e urmatoarea: am placa video integrata de la Intel cu capacitate de 512 mb (am laptop). Totusi nu inteleg de ce imi sacadeaza World of Warcraft Cataclysm chiar si pe low. Cerintele minime pentru a juca wow cataclysm sunt de 256 mb, iar eu am dublu deci ar trebui sa imi mearga brici pe high sau cel putim medium. Nu stiu daca e problema de software, pentru ca am instalat driver-ul pentru palca video. Mai vreau sa adaug ca am procesor pentium dual core 2, 4 ghz si procesor grafic HD si 4 gb rami. Mulumesc mult, dau funda!

Răspuns Câştigător
| CasaLocCo a răspuns:

E integrata! Daca vrei sa joci pe cerinte acceptabile ia-ti dedicata.Nu conteaza memoria ci numarul de biti, si altele... Funda?

4 răspunsuri:
| PolBoss a răspuns:

Nu doar cata memorie ai conteaza. Placa mea video are doi giga si tot imi merg prost jocurile. Daca vrei mai multe informatii spune-mi ce placa video ai.

| IoNuTz96 explică (pentru PolBoss):

Mobile Intel(R) 4 series express chipset family, iar capacitatea ei maxima este de 1, 3 gb. Poate ar trebui overclocking ca sa o fac sa funcitoneze la maxim, dar habar nu am cum se face OC si mi-e frica sa nu o ard.

| PolBoss a răspuns (pentru IoNuTz96):

Ar trebui sa rulezi binisor, dar s-ar putea sa fie din cauza conexiuni la net.

| sliferTM a răspuns:

E din cauza placi video!
Iati o placa video dedicata!
Placile video onboard nu-s asa bune si daca e fortata prea tare s-ar putea sati arzi laptopulhappy