anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

pT jucatoarele de Lady Popular, cine ma poate ajuta sa joc Master Mind? Sunt la nivelul 22 si nu pot trecesad. Cine doreste sa ma ajute, sa lase id-ul mai jos si ii voi comunica datele contului meu :* Multumesc,

Răspuns Câştigător
| Lilly095 a răspuns:

Buna! Si eu joc ladypopular... daca vrei, te ajut sa treciwinking trebuie sa nimeresti combinatia de culori (de exemplu rosu-albastru-verde-verde). Pentru inceput poti pune toate cele 4 buline de culoare rosie. Daca in partea dreapta apare o bulina neagra, inseamna ca una dintre cele 4 culori e rosie, daca nu apare nimic inseamna ca nu ai culoarea rosie. Pe urma, daca a aparut o bulina neagra pui rosu si in urmatoarea serie(poti une rosu-portocaliu-portocaliu-portocaliu, daca apare o bulina neagra inseamna ca ai pus culoarea rosie in locul potrivit, iar daca apare o bulina alba inseamna ca ai pus-o in locul nepotrivit. Si tot asa incerci cu fiecare culoare pana cand nimeresti combinatia de culori> imi cer scuze daca nu ai inteles, dar foarte greu m-am prins si eu cum se joaca.Bafta la joc! Si daca nu te descurci imi poti trimite un mesaj privat cu datele contului tauwinking