| RazvanMessi10 a întrebat:

Buna TPU RESPECT.am si eu o intrebare in legatura cu calc meu.sa incepem: am un calculator de 4 gm ram 1 Gb placa video Ati radeon 5450, procesor dual core 2.6 parca.si piese bune e unitate noua cumparata acum vreo 4-5 luni dar monitorul este de mult este Horizon plasma. iar unitatea DeLUX,

NELAMURIREA MEA ESTE: - de ex: World Of Warcraft Cataclysm sau etc.si chiar gta san andreas imi merg FFFF SACADAT

Setari: am schimbat windowsu am bagat 7, xp, sp1, sp2, vista etc...Am instalat alte drivere.toate metodele...

Nu stiu ce sa fac sunt inebunit

O solutie daca se poate din partea mea va rog ff mult as fie din monitor?

DAU FUNDA! CU MARE PLACERE DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| MonsterEnergy a răspuns:

Nu este de la monitor.Placa video este buna.Ai destui rami.Nu trebuie sa schimbi windowsurile.Pur si simplu intri in optiuni si scazi rezolutia si detaliile. Daca nu merge nici asa inseamna ca ceva se incalzeste foarte tare in calculator.Este mult de explicat,trebuie sa verifici temperaturi, reglari viteze coolere, mai bine te interesezi pe un forum specializat.

1 răspuns:
| S3c0ndSh0t a răspuns:

Nu e de la Monitor.Probabil ai incacrcat windows-ul si din cauza aia iti merge asa scandat. Daca vrei sa remediezi aceasta problema instaleaza ASC si TuneUP Utility si incearca un antivirus bun MSE