| Aide a întrebat:

Sunt dependenta de calculator. S-a intamplat ca vara recuta sa mi se strice nu stiu ce la calculator si nu a mers vreo 2 luni. Ei bine atunci mergea bine si scoala (septembrie) dar dupa asta cand l-a reparat a revenit dependenta si neatentia. Nu stiu ce sa fac. Partea cu scoate-i firele nu merge (parintii mei au treaba la calculator). Nu stiu ce sa fac. Faptul ca e acolo si merge nu ma lasa sa merg afara, sa ma intalnesc cu prietenii oricat as vrea, deci iesi si faza cu fa-ti un hobby. Ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cind e fig ies. Am spus: vreme cit de cit buna. Adica sa nu fie vint puternic, ploi in rafale. Dar daca in orice moment te tenteaza, fa cum am spus: parintii sa paroleze PC-ul si sa nu-ti spuna parola.

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te lasa? Te trage de mina? Ca sa vezi!
Eu ma bucur cind este soare afara, sau e vreme cit de cit buna. Atunci, inchid PC-ul cu mare viteza si ies la fel pe usa. Gindeste-te la prietenii tai, te asteapta. Iar tu renunti la ei pentru PC? Atunci, parintii tai sa-i puna parola si sa nu ti-o spuna. Ca si cind ar fi stricat.

| Aide explică (pentru anonim_4396):

Si eu ies afara cand este soare. Nici nu se pune problema. Dar eu ma refer la timpul in care trebuie sa stau in casa pentru ca e frig.