| VladutzSeff a întrebat:

Tocmai mi-am descarcat hammer mt2 2011 dar imi da eroare la conectarea la server. S-a inchis serverul cumva? Ca inainte mergea. Sa va povestesc : Intr-o zi am intrat pe hammer mt2 2010 m-am jucat vreo 1 ora dar dupa aia am vrut sa-mi fac alt cont.Cand am intrat aoclo unde-i cheat descarcare inregistrare forum si detalii am dat pe inregistrare dar nu m-a lasat si deasupra chatului scria anunt special ca trebuie sa ne descarcam din nou clientul ca sa ma joc din nou. L-am descarcat din nou dar cand bag id si pass nu merge. IMi da eroare la conectarea la server. DC?

3 răspunsuri:
| bomgirl a răspuns:

Buna,pai 1 daca scrie buzy nu mai este loc mi-s-a intamplat si mie asta sa stii! dar daca nu s-a blocat servarul...(sau) este eroare din cauza ca e netul slab ...sau, ultima varianta care sper sa iti fie de folos descarca-l din nou trebuie sa mearga asa! vrei sa alegi ceva bun de la mine si Funda sa mi-o dai mie?

| alexhamer a răspuns:

Vladutz stiu eu cum faci deci:
Daca iti da eroare conectare la server, trebuie sa il lasi putin (vreo 2 3 ore)
FUNDA?

| ali17 a răspuns:

Mah.,. cand acolo zice eroare al conectare server intra din nou pe acelasi client... daca nu merge or lea venit aleia care au facut metinu pana de curent ori au inchis programul care tnea metinul aprins(adica care tinea metinul cu server on)sa stii ca astia fac mult efort...si mai ales au o plata la factura la curent IMENSA