| FlorinStelistu a întrebat:

un expert in metin2 ce bonusuri mi-ar trebui [PVP] in armura bijuteri si arma? funditaaaaaaaaa!

Răspuns Câştigător
| TrollescuOvidiu a răspuns:

Arma : critica,patrunzatoare,samy, sura-int, war-str, ninja-dex si daca poti si niste hh ( semi om ) si niste pietre. Armura : Pv, rezistenta la magie, sabie 2 hand pumnal vezi tu si niste pietre. La bijuterii uite aici :Scut

Scut Leu+9 (de preferat pentru ca are sansa de 20 aparare impotriva atacului sura)
12 putere
12 inteligenta
12 dexteritate

10 Semi-om
Imun Necunostinta (Multi spun ca sura nu da stun) GRESIT! orice caracter poate da stun. lasa-ti PM si va voi explica cum)
Al patrulea bonus nu conteaza

Cercei

In funtie de rasa!

Cercei Lacrima Cerului+9 pentru Sura si Saman (pentru ca au bonusul lor de 14 inteligenta la +9)
Cercei de Abanos+9 pentru Razboinic (pentru ca au bonusul lor de 12 Putere la +9)
Cercei de Cristal+9 pentru Ninja (pentru ca au bonusul lor de 14 Dexteritate la +9)

15 Sabie
10 Semi-om
Al patrulea bonus nu conteaza prea mult!

Colier

In functie de rasa!

Colier Perle+9 pentru Sura si Saman (pentru ca are bonusul lui de 4 Inteligenta)
Colier de Aur Alb+9 pentru Razboinic (bla bla... bla bla. bonusul lui de 4 Putere)
Colier de Jade+9 pentru Ninja (bla bla... bla... bonusul lui de 4 Dexteritate)

2000 PV
15 Sabie
Cele 2 bonusuri nu conteaza prea mult depinde de preferinte.

Coif (Aici e de treaba) )

Pana la LVL 60 nu conteaza de coif detii. (dee... fiecare rasa cu coifu ei) ) Dupa LVL 60 sunt bune coifurile epice care evolueaza din cele de LVL 41 (Sunt bune pentru ca au bonusul Sansa de a bloca atacul corporal - sansa creste in functie de plusul coifului )
Bonusurile trebuiesc sa arate cam asa...ut

15 Rezistenta Magie (Obligatoriu)
10/15 Rezistenta la Foc
10 Semi-om (Obligatoriu)
Viteza de atac 10/20%

Bratara

Pana in LVL 54 puteti purta Bratara de Aur Alb+9 (e buna pentru ca are bonusul ei de 1800 PV) dupa LVL 54 e necesara Bratara Lacrima Cerului+9 (Este buna pentru ca are bonusul ei de Sansa 20 lovitura patrunzatoare la +9)
Bonusurile trebuiesc sa arate cam asa...

15 Rezistenta Magie (Obligatoriu)
10 Semi-om (Obligatoriu)
10/15 Rezistenta Foc (Optional)
1000/1500/2000 PV pentru Bratara Lacrima Cerului. Daca e Bratara De aur alb nu incercat sa baga-ti pentru ca nu intra PV pentru ca are deja 1800 cum am precizat mai sus

Papuci
Papuci Phoenix+9 (de prefera) 1. Au bonusul lor Sansa 10 de blocarea atacului corporal 2. Evolueaza in papucii Qillin de LVL 7l0 si creste sansa de blocare atacului corporal.
Bonusurile ar trebuie sa aia cam asa...)

15 Sabie
2000 PV
Iar urmatoarele 2 bonusuri in functie de preferinte

IMPORTANT
Ghidul e pentru cei de lvl mai mare cam de la 70 in sus pentru ca Sura BM este folosit in intregime la LVL mare.
Viteza Farmecului - O gasiti pe orice colier deci nu va descurajati ca nu aveti farmec:X)))
10 Semi-Om - Tare Impotriva la toate rasele, este un bonus vital.
15 Sabie - Poate ca am exagerat un pic pentru ca vam mai spus ca sura BM nu da dmg mare pe sabie, dar tinand cont ca daca inlocuiti Resistenta Foc cu Rezistenta la Vant devine Set contra sura AM si ATENTIE sura AM se bazeaza mai mult pe dmg-ul de pe sabie.
ESENTIAL. Daca va permite-ti sa pune-ti si ADD atunci e de preferat sa aveti cat mai mult :

10 Tare impotriva sura
5 Apararea impotriva atacului sura
5 Inteligenta

Apropo: bonusurile 6/7 sunt NUMAI daca joci pe privat. Daca joci pe oficial, le scoti... Fundoi?big grin