| luxor100 a întrebat:

va rog din tot sufletul sa am ajuta-i! Dau funde si vot.Am descarcat Assassins creed revelation(+Skidrow).O problema mare a fost ca atunci cand ma uitam in fisierul unde l-am descarcat imi aparea ca este o imagine iso, iar can apasam pe ea, o deschide cu nero.
Dupa ce am dat pe ea extract file si am descarcat ce era in ea in acelai fisier si imi aparea normal. Apoi am intrat pe un tutorial in romana care spunea sa descaracam Daemons tool pro.Dupa accea am deschis un fisier cu el si l-am instalat.
Insa mi-am dat seama ca-ar putea fi ceva gresit si am intrat pe alt tutorial in engleza.Dupa aceea am instala wizardul principal si am copiat toate fiserele din Skidrow in fisierul original.
Din pacate cand dau click pe joc imi apare o fereastra care descarca ultimele fisiere de la Ubisoft. Dupa ce le descarca ma intreaba daca sa le instalez. Daca dau yes imi da eroare iar daca dau nu imi intra in joc, dar apare decat o fereastra neagra si se aud une sunete.De asemanea mai sunt unele aplicati numite ACRMP ACRPR si ARCSP. Daca dau click pe ele imi apare tot o fereastra negra si se aud doar sunete.
Va rog si suflet sa ma ajutati!

1 răspuns:
| darkleus a răspuns:

Are virus sau nu merge fiindca ai luat site-ul gresit