| penciuiulian99 a întrebat:

Buna TPU.Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o problema jocurile de pe calculator care au opengl se vad foarte neclar si chestia e ca am win 7 acesta trebuia sa aiba demult opengl instalat si chiar este dar nu stiu ce s-a intamplat cu jocurile de pe calculator.Am incercat sa updatez aceasta placa video dar nu merge.
Proprietati my computer:
Intel Core i3-530 2,9 GHz
Intel HD Graphics 530.Promit ca

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

La rezolutie de 1024 x 726 a ecranului imaginea este clara.
Jocul insa se "vede" intr-o fereastra, ca si un film intr-un player. Imaginea trimisa in aceasta fereastra poate avea rezolutie diferita deceea a ecranului, placa video facand conversia necesara.
Rezultatul: imaginea jocului /filmului se va vedea neclara, manjita.

Rezolutia cu care proiecteaza jocul in fereastra se poate vedea la setarile jocului.
Pentru calculatoare cu procesoare /placi video slabe, setarile sunt reglate (automat sau manual) pe rezolutie si fps mica, pentru mai putine calcule si asigurarea imaginii fara lag-uri (intreruperi).

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Verifica rezolutia video. Este posibil sa-ti limiteze sistemul calitatea imaginii daca procesorul si/sau placa video sunt mai slabe, iar jocul "cere" resurse puternice pentru imagine cu claritate (rezolutie si fps) mare.

| penciuiulian99 explică (pentru Bula):

Rezolutia video este verificata

| Bula a răspuns (pentru penciuiulian99):

Cum a fost verificata? Cat este rezolutia si fps-ul in fereastra jocului?
Si un film de 320x200 se poate pune pe full screen, dar calitatea va fi slaba, manjita, cu granule marite.

| penciuiulian99 explică (pentru Bula):

Rezolutia este 1024 ori 726 iar fps-ul nu stiu

| Bula a răspuns (pentru penciuiulian99):

La rezolutie de 1024 x 726 a ecranului imaginea este clara.
Jocul insa se "vede" intr-o fereastra, ca si un film intr-un player. Imaginea trimisa in aceasta fereastra poate avea rezolutie diferita deceea a ecranului, placa video facand conversia necesara.
Rezultatul: imaginea jocului /filmului se va vedea neclara, manjita.

Rezolutia cu care proiecteaza jocul in fereastra se poate vedea la setarile jocului.
Pentru calculatoare cu procesoare /placi video slabe, setarile sunt reglate (automat sau manual) pe rezolutie si fps mica, pentru mai putine calcule si asigurarea imaginii fara lag-uri (intreruperi).