| Finutzzu_Cata_2000 a întrebat:

Vreau sa imi fac un server de metin2 si caut 2 persoane care pot dona lunar 4-5 euro depinde de bugetul lor. Daca m-ar ajuta cineva ar primi SGA pe server.Deci sper sa se aleaga cineva.Lasati id de mess/skype si vorbim acolo.
Salut!

3 răspunsuri:
| DragomirMihail2020 a răspuns:

Salut!
Dar nu inteleg aceasta este o intrebare sau o oferta?

1
2-3 persoane nu cred ca o sa gasesti daca faci un server de Metin2 si pui nu stiu un item shop cu iteme foarte utile vezi cati o sa doneze.

2 Ca sa faci un server de Metin2 trebuie sa stii pe ce il faci pe Dedicat sau pe calculator.

3 Programele necesare pentru un server de metin2 pc sunt:
Navicat
Filezila
Virtualbox
Portmap
Xampp
Clientul
Server files
Homapage

Pentru Dedicat:
Navicat
Filezila
Putty

4 Eu am raspuns la intrebare ca nu vreau sa ma complic cu alte lucruri dar astept si eu sa vad daca sunt doritari sau alte persoane care vor raspunde.

| Finutzzu_Cata_2000 explică (pentru DragomirMihail2020):

Eu am avut server si cand dau reboot.S-a stricat total... ce server e ala nu stiu..Si caut 2 persoane sa poata sa doneze sa il hostez in alta parte. Daca vrei lasa id-ul tau si vorbim pe mess

| DragomirMihail2020 a răspuns (pentru Finutzzu_Cata_2000):

~~Nu prea ma intereseaza Metinul iar daca las ID nu ma cauti doar tu si cei 200+ sa ma intrebe diverse lucruri utile sau mai putin utile.

Problema la tine poate sa fie in 2 lucruri.
1 De la server (Server files).
2 Ori de la editarile tale care nu au fost correcte.

1 Daca vrei sa-l hostez si sa il tii ceva timp mai bine cumperi unul de pe Emag si stii ca te tine ceva timp.
2 Ori il hostez dar problema este ca trebuie sa alegi 2-10 tipuri de servere de Metin2 care le au ei, daca iti ofera si support in caz de o problema cu atat mai mult oricum costa ceva minim 6Euro+ in caz ca vrei sa faci un server.

3 Modificarile pe care le faci pe acel server este raspunderea ta nu a hostului, daca vrei sa adaugi sau sa pui cateva lucruri noi pe el.
Oricum Mult Succes cu acel server.