Salut!
Dar nu inteleg aceasta este o intrebare sau o oferta?
1
2-3 persoane nu cred ca o sa gasesti daca faci un server de Metin2 si pui nu stiu un item shop cu iteme foarte utile vezi cati o sa doneze.
2 Ca sa faci un server de Metin2 trebuie sa stii pe ce il faci pe Dedicat sau pe calculator.
3 Programele necesare pentru un server de metin2 pc sunt:
Navicat
Filezila
Virtualbox
Portmap
Xampp
Clientul
Server files
Homapage
Pentru Dedicat:
Navicat
Filezila
Putty
4 Eu am raspuns la intrebare ca nu vreau sa ma complic cu alte lucruri dar astept si eu sa vad daca sunt doritari sau alte persoane care vor raspunde.
Eu am avut server si cand dau reboot.S-a stricat total... ce server e ala nu stiu..Si caut 2 persoane sa poata sa doneze sa il hostez in alta parte. Daca vrei lasa id-ul tau si vorbim pe mess
~~Nu prea ma intereseaza Metinul iar daca las ID nu ma cauti doar tu si cei 200+ sa ma intrebe diverse lucruri utile sau mai putin utile.
Problema la tine poate sa fie in 2 lucruri.
1 De la server (Server files).
2 Ori de la editarile tale care nu au fost correcte.
1 Daca vrei sa-l hostez si sa il tii ceva timp mai bine cumperi unul de pe Emag si stii ca te tine ceva timp.
2 Ori il hostez dar problema este ca trebuie sa alegi 2-10 tipuri de servere de Metin2 care le au ei, daca iti ofera si support in caz de o problema cu atat mai mult oricum costa ceva minim 6Euro+ in caz ca vrei sa faci un server.
3 Modificarile pe care le faci pe acel server este raspunderea ta nu a hostului, daca vrei sa adaugi sau sa pui cateva lucruri noi pe el.
Oricum Mult Succes cu acel server.