Pai spune-i si tu ca ai vrea acel joc dar in magazine nu-l gasesti, mai sunt si inchise si daca n-ar vrea sa plateasca acum cu cardul ei... Nu pot sa cred ca-ti vine asa greu, doar e mama ta. De obicei nu-ti da bani de buzunar sau cum sunteti voi acolo in familia voastra? Nu vreau sa te jignesc, doar ma intreb asa si ma mir. Oricum fa-ti curaj pentru ca in viata numai asa poti obtine ceva!
14e = 63roni (630 000 de mii)
Apoi cum sa-ti fie rusine sa-i ceri mamei tale? Doar e mama ta, daca de la ea nu ceri atunci de la cine?
Nu stiu, pur si simplu nu stiu cum sa o intreb
Ba da imi da bani, imi pot lau un paysafe de la magazin dar. sunt sigura ca o sa zica ca costa prea mult jocul si ca irosesc banii.
Pai spune-i ca asta sa fie cadoul tau de Craciun, ca ti-o doresti de mult timp... Credeam ca fetele pot indupleca mamele mai usor
Pai spune-i si tu ca ai vrea acel joc dar in magazine nu-l gasesti, mai sunt si inchise si daca n-ar vrea sa plateasca acum cu cardul ei... Nu pot sa cred ca-ti vine asa greu, doar e mama ta. De obicei nu-ti da bani de buzunar sau cum sunteti voi acolo in familia voastra? Nu vreau sa te jignesc, doar ma intreb asa si ma mir. Oricum fa-ti curaj pentru ca in viata numai asa poti obtine ceva!
CristianDuica2005 întreabă: