| denysa_7658 a întrebat:

Vreau sa incerc un joc nou pe nume Cabal, dar nu stiu despre el! Am vazut videoclipuri din Cabal, dar sunt in engleza si nu le pot intelege! Dau funda+vot la cel care imi da cele mai bune informatii despre Cabal si daca puteti si despre personaje.

Răspuns Câştigător
| αʅҽxƈσσʅʅ a răspuns:

Pe bune? Nu intelegi engleza, inseamna ca ai vreo 8, 9 anisori rolling on the floor ma rog arunca o privire la informatiile astea, P.S: Sunt singur big grin Cabal online (eu) este un minunat joc online care poate fi jucat impreuna cu alti europeni storyline minunat personaje extraordinare si abilitati excelente(grafica buna nu lipseste)
sunt sase stiluri de lupta din care poti alege:originalii 3
originalii 3 sunt primii care au reusit sa manipuleze "FORTA"; ei sunt:
warrior-ul sau luptatorul este bazat pe putere bruta; foloseste o sabie uriasa tinuta cu ambele maini; nu este prea bun la vraji dar abilitatile sale cu sabia sunt incete, dar puternice
blader-ul sau spadasinul este bazat pe agilitate si viteza; foloseste doua sabii care au o putere de atac mica dar sunt foarte rapide; este la fel de slab ca luptatorul in vraji dar atacurile sale rapide sunt foarte bune daca sunt folosite bine
wizard-ul sau vrajitorul este cel mai bun in controlarea "FORTEI"; armele sale sunt doua cristale care se bazeaza pe marirea energiei eliberate; un vrajitor cu o sabie este aproape inutil...
urmasii lor s-au perfectionat in timp; acestia sunt:
arcasul este un descendent al vrajitorului care se bazeaza pe viteza si distanta; nu pe putere ca vrajitorul; ei au creau o noua forma a cristalului care ajuta la mentinere nu ma la marirea "FORTEI" este foarte rapid si agil, nu poate ataca de aproape, dar poate da buff-uri care sunt vraji ce maresc capacitatatile unui jucator

0 răspunsuri: