| asdfghevere a întrebat:

Vreau sa instalez WoW ( World of Warcraft 3 sau Cataclism) dar nu prea stiu cum sa o fac adica dau dowload, il instalez si gata? nu mai trebuie pus ceva? gen crakul sau ceva? nu ma prea pricep. scrieti-mi pe pasi si da-ti-mi un link de unde pot sa descarc. Multumesc. Funda

Răspuns Câştigător
| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Cataclysm e al patrulea joc World Of Warcraft.
Downloadezi, instalezi, eventual dai update pana la ce patch vrei si joci pe un server privat sau oficial (oficialul costa bani, iti recomand unul privat).

| Cristian_Buzea_1993 a răspuns (pentru ϟkatεVaηϟ):

Cat de prost poti sa fii sa zici ca, cataclysm e al patrulea joc. al patrulea e mists of pandaria... vine asa : burning crusade, lich king, catalcysm. unde vezi tu ca e al patrulea?

| ϟkatεVaηϟ a răspuns (pentru Cristian_Buzea_1993):

Exista World Of Warcraft clasic, primul aparut.
Tu esti prostul... nu mai comenta asa fara rost ca n-are sens.
Te-ai facut de cacao acumwinking.

5 răspunsuri:
| Alfamonky a răspuns:

TuttyFNK Expansionurile sunt TBC, WOTLK, CATA, MOP si mai nou WOD ( Warlords of Draenor ) Vanilla nu e expansion!

| TuttyFNK a răspuns:

Expansionuriile wow-ului sunt asa : World of Warcraft Vanilla ( classic ) World of Warcraft Burning Crusade ( TBC ) World of Warcraft Wrath of the Lich King ( WoTK ) World of Warcraft Cataclysm (Cata) si ultimul aparut in 2012 World of Warcraft Mists of Pandaria ( mop ). insa povestea si personajele dateaza din seria warcraft 1, 2, 3 ( unele parti si mai toti bossi sau auzit de ei si in seria warcraft ) asa ca nu va mai certati degeaba

| Bălăceanu_Bogdan_1997 a răspuns:

E wowul Vanilla dupa TBC dupa Lich King si dupa Cataclysm