Ai mai incercat si inainte sa il instalezi? Se poate ca jocul sa il ai deja instalat.Meniul acela e pentru a modificalocatia jocului, al dezinstala sau, al repara daca ai sters un fisier.Si eu am avut jocul si imi aparea asta doar cand vroiam sa il dezinstalez. Uita-te prin Program Files ca poate e deja instalat, ia un crack de pe net si il poti juca. GOOD LUCK!
No, este sters si dezinstalat...acum i-am dat pe Repair, l-a instalat din nou, si am luat un crack razor 1911 de pe net si patch 1.0.7.0.Acum, am alta problema! Am copiat crackul si l-am pus in folderul jocului.Incepe acolo razor 1911... Si apoi imi apare un fel de consola sus in stanga, si nu se mai intampla nimic.Nu intra in joc am incercat cu mai multe crackuri razor si la fel. va rog nu incepeti cu : Cumpara-ti jocul pentru ca am 12 ani si nu este dupa mine.Nu fac ce vreau! Va rog ajutati-ma!
Si eu am mai avut problema asta.Iti dau tutorialul asta:http://www.youtube.com/watch?v=sojjB2ALNcs.Daca nu reusesti contatceaza-ma pe privat.
Alex324 întreabă:
Apachitei_Clara_1962 întreabă: