| Miuletz a întrebat:

Buna TPU! Vreau sa-mi cumpar un joc insa nu mai am bani cash si nici pe card. Stiti cumva daca pot sa iau paysafecard prin abonamentul de telefon? Adica sa trimit un sms sau ceva. Singurele optiuni de plata sunt prin card, paypal sau paysafecard. Am cum sa pun bani pe contul de paypal sau paysafe prin sms? Multumesc!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este simplu, te intinzi cat iti este plapuma, asa cum fac toti oamenii cand nu au bani, limitandu-se la cat au sau pun in coada de asteptare pana merg la munca si strang banii respectivi.

Probabil ca tu esti elev, deci ai putea sa petreci mai mult timp cu invatatul si nu te mai stresezi cu ceva fara importata ca jocurile electronice.
Din pacate, nu se poate face troc cu abonamentul de la telefon sau alte metode pe care ti le imaginezi ca poti schimba.

| Wr3nch a răspuns:

Nu prea. Daca nu e un joc online sau de consola il pot ''testa'' gratuit, si daca iti place il cumperi dupa.

| CristianBarbos a răspuns:

Merge cu siguranta, insa nu recomand. cumparati direct pe Dundle.ro atat paysafe paypal carduri cat si vouchere si coduri la jocuri cam oricare. Insa nu recomand este comision foarte mare.