Daemon tools il folosesti ca sa deschizi fisierele ISO, iti detecteaza automat toate fisierele ISO si doar dai click pe ele si se deschid.
Descarca crack de pe internet pentru joc, il gasesti gratis, nu pot sa iti dau site fiindca pirateria e interzisa pe acest site.
Mulțumesc oricum, dar cum am spus am incercat multiple metode, la fiecare imi zicea ca DvD drive-ul nu era găsit, si nu are de unde pentru ca nu am. Stiu ca exista o solutie dar nu sunt profesionist in IT ca sa stiu.
Ti-am spus deja, descarca crack de pe internet pentru joc, nu ai nevoie de DVD.
Doar găsește tu si spune-mi mie daca merge. O sa zică că nu găsește DVD drive cel mai sigur. Ți-am spus că am incercat multe metode, dar fara rost. Dacă știi cumva cum se foloseste daemon tools imi poti explica si eu pot veni la crackul de care zici tu.
Perfect. Aici voiam sa ajung. In descrierile crackului zice sa dau mount la imagine, dar eu aveam iso. D-aia nu mergea. Gata mersi mult!
Nu ai pentru ce
Daemon tools il folosesti ca sa deschizi fisierele ISO, iti detecteaza automat toate fisierele ISO si doar dai click pe ele si se deschid.
Alex324 întreabă: