| Icss a întrebat:

Bună TPU:X cine îmi spune cum pot pune pietre pe scut pe metin? fnd.love struck Să nu îmi spuneţi că nu se poate pentru. că am văzut la unul că avea pietre pe scuthee hee

9 răspunsuri:
| Icss explică:

Bailaughing va dau poza sa va convingetisad

| Icss explică:

Si totusi am aflat cum se punstraight faceva arat si poze dq vretilaughing

| myself a răspuns:

Eh na uite ca iti spun ca nu se poate pune...ce imi faci? o_Ocopil dezaxat. pietre p scutlaughing O_o

| gabisteaua74 a răspuns:

Nu de poate si ala probabil avea hack

| FloriiHoran a răspuns:

Simplu...iti dai jos scutul, iei piatra si o pui pe scut si.gata.happy Ar putea sa esueze.sigur s`ar putea sa esueze.winking [P.S. eu nu joc Metin dar stiamwinking]

| FloriiHoran a răspuns:

Aaa.da nu se puneau pietre pe scut.v-am zis nu am jucatlaughing)))batting eyelashes

| ċønŧraśŧ a răspuns:

Pietre pe scut? rolling on the floorrolling on the floor la cine ai vazut asta? laughing doar pe arme si armuriwinking scutul poti doar sa-l plusezi!winking si in plus gasesti pe site-ul acelui metin, ghidul, si iti arata acolo, dar in niciun caz "pietre pe scut " rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor hai Bafta!happy

| clodis_3617 a răspuns:

Si.ce.pietre.avea?rolling on the floorpentru.ca.la.pietre.scrie.doar.pentru.arma.si.armurawinkingnu stiu.ce.ai.vazutrolling on the floor

| comisaru_7573 a răspuns:

Cred ca ai vazut gresit laughing nu se pun pietre pe scut. Doamne copii d'astia joaca metin