| Axys a întrebat:

Buna Tupu... am o pare intrebare unitatea mea optica nu mai inscriptioneaza de vreo 4 luni de zile ceia ce ma cam pus pe ganduri am incercat sa fac ce am crezut ca va fi ok
1 am scos unitatea optica adica am un dvd-rom l-am curat bine pana nu mai avea nici oleaca de plaf laserul l-am ster e ok
2 am incercat sa schimb mulfele de aliemnatre d ela sursa in spatele unitati optice sad d egeaba
3 am scos bateria pentru a descarca placa de baza sad nu stiu daca ar avea vreo lgatura asta oricum de geaba
4 am instalat diferite windosuri tot de pomana am incercat windos xp profesional
windos xp sp2
windos xp sp3
windos 7
5 am incrcat si cateva programe de inscriptionat si nu a mers
? ce parare aveati poate fi ceva din bios sad/?

salvatima cu un tutorial am bios American Megatrend, INC
sau cu un sfat ceva sad va rog tare mult doar cei care se pricep nu vreau sa imi raspundeti ca nu am nero... pentru ca eu daca am incercat cu mult eprograme de nici nu le mai stiu la cat de zapacita sunt sad./... am mai pus intrebarea asta eri si am ramas cu gura casca cte rosti am primit deci va rog tare mult seriozitate! pentru ca am nevoie de ajutor intr-adevar!sad

1 răspuns:
| Axys explică:

Deci fiti atenti cate am facut la pc asta sad am sters bine totul al ea coolerul l-am facut prici am pc asta de 3 ani el se comport frumos dar asta ma supara mai rau...
sa nu-mi spuneti ca sunt disperata... dar vreau sa fac tot posibilul s amerga normal sad