| cosminc a întrebat:

Buna tuturor am 3 partitii si vreau sa fac ca sa am mai multi GB pe E : ( eu am asa : C:; D :; E: ). Eu am asa :
C : 39 GB
D : 58.5 GB
E : 51.3 GB
Vraeu sa scot 10 GB de le D si sa pun la E big grin ( D e partitia surori mele unde tine muzica etc si vreau sa imi pun la mine ca tin jocuri )
Cine ma ajuta ia fund! (am windows xp si cred ca maine poimaine imi iau windows 7 )

3 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Easeus Partition Master. Cu varianta gratuita (Home)aici http://download.cnet.com/......63346.html poti face chestia asta foarte usor: Ai o bara pe care sunt trecute toate partitiile. Cu mouse-ul micsorezi partitia adiacenta partitiei D, si apoi tragi marginea partitiei E în spatiul eliberat. Datele se înmagazineaza, si la urmatorul boot sînt puse în aplicare. E drept, dureaza ceva, dar nu pierzi nici o data.
E bine sa defragmentezi mai întîi partitia de unde iei spatiul de alocat pentru E.
Deci repet:pur si simplu poti trage de colturile partitiilor cu mouse-ul ca sa le redimensionezi. Intai micsorezi D-ul apoi maresti E-ul in spatiul liber creat!
Pentru siguranta ta nu uita sa faci un backup la fisierele importante - uneori mai exista si accidente!

Succes!

| wowmentol a răspuns:

Reformateaza windowsul si faci acolo cum le vrei

| Ovidyu666 a răspuns:

Doar daca reinstalezi windows si stergi toate partitiile apoi le creezi cu ce memorie vrei tu dar o sa ti se formateze toate partitiile