| Filipjack a întrebat:

Caut, caut si nu gasesc. Ati putea, va rog, sa-mi spuneti niste site-uri in care trebuie sa-ti faci cont si sa cresti animale? Funda!
Multumesc!

P.S.: Daca se poate, as dori ceva care sa nu provoace dependenta, ca farmerama care te face sa stai mai toata ziua pe PC.

Răspuns Câştigător
| pissyaly a răspuns:

Aaa..pai atunci cu animale nu prea mai stiu....mai ar fi club penguin siii cam atat.
Dar daca nu vrei neaparat cu animale ai putea incerca lagoonia : ai un caracter care ajunge pe o insula si trebuie sa iti construiesti tu cort si altele si dup aia o sa ai mai multe caractere care le pui sa se imprieteneasca. ii fain big grin

6 răspunsuri:
| pissyaly a răspuns:

Hmm... pai ar fi webkinz...
Dar pe facebook sunt multe gen petville, farmville, barn buddy, ...sunt o gramada care daca esti ca mine o saptamana ti se par cele mai tari jocuri si dupa aceea te plictisesti laughing

| Filipjack explică:

P.S. Eu nu am facebookbig grinbig grinbig grin

| Filipjack explică (pentru pissyaly):

O fi tare, dar de ce nu ma lasa sa-mi fac cont?

| pissyaly a răspuns (pentru Filipjack):

Hmmm,nu stiu, pe ce nu te lasa, pe lagoonia?

| Filipjack explică (pentru pissyaly):

E in regula...acum mergehappy iti multumesc...primesti o funda din partea meahappy

| pissyaly a răspuns (pentru Filipjack):

Aaa..pai atunci cu animale nu prea mai stiu....mai ar fi club penguin siii cam atat.
Dar daca nu vrei neaparat cu animale ai putea incerca lagoonia : ai un caracter care ajunge pe o insula si trebuie sa iti construiesti tu cort si altele si dup aia o sa ai mai multe caractere care le pui sa se imprieteneasca. ii fain big grin

| aiud002 a răspuns:

Incearca pe facebook zoo world 2
nu provoaca dependenta dati recomand 2 nu classic