Nu, procesorul este destul de slab, prea putina memorie ram si o placa video slaba.
Nu am inteles cum adica 6.2 Ghz? Si nu nu il poti numi de gaming, e o apa si un pamant, e de home-cinema sau office.
Ma @JazeR la quad core are 4 nuclee adica 1. 6ghz x 4 nuclee= 6.4 ghz. Si Silvia tu de cat vrei placa video de un tb? Eu doar am intrebat. Spuneti da sau nu.
Ce 6,2 ghz tati visezi acolo ca ma faci sa rad )) nici de peste 4, 7 ghz nu a aparut ne-overclockat tu visezi 6, 2.
Ma istetule deci procesorul meu, luaral dracu, are 4 nuclee mari si late. Un nucleu are 1.6 ghz, pe astea patru le inmultesti cu 1.6 ghz ca fiecare area atat.
Si daca tot esti shecher mai gandeste-te de mai multe ori inainte de a vorbi. Si tu ziceai ca nu exista peste 4.7 sau alte cacaturi, dar un procesor i7 extreme eition de 4.1 ghz cu 8 nucle cat mama lui mai are, 400 mhz?
Mda informeaza-te inainte de a comenta pls, iarasi cum am zis si la altu ce zic eu ce intelgi tu. Si matematica aia a ta de clasa 3 nu are nici o legatura cu faptul ca daca tu zici ca un procesor are 4 nuclee si fiecare are 1, 6 si le inmultesti fac nu stiu cate ghz. Vise si iarasi vise, informeaza-te te rog inainte de a mai comenta incodata prost. Ok mersi.