| Slolly a întrebat:

Buna tuturor!happy Eu am o problema la calculator, nu e de virusi si asa e de cand il am, dezeci de ori am schimbat windowsul si tot aia e, dar acum e mai greusad Sa va zic despre ce e vorba Calculatorul meu zice ca din motive de "protectie" nu am voie sa intru pe anumite siteuri....adica toate siteurile pe care iti faci cont.sad Imi da "code certificte eror" si cand dau sa ma loghez apare un fel de paznic care imi sugereaza stop! La majoritatea siteurilor ii apare si security code exception dar unele nu am decat butonul ghet me over here... ce sa fac?sad Acum e mai grav pentru ca nu vrea sa ma lase sa imi pun antivirus, mi-a blocat siteul de la arivasad Ce sa fac? Multumesc anticipat

3 răspunsuri:
| Andrei7520152 a răspuns:

Folosesti un antivirus? asa patesc la calc din universitate. au nod32 instalat, si nu lasa browserul (firefox, opera, etc) sa accesseze anumite site-uri. dau aceeasi erori. cu Internet Explorer face aceeasi figuri? Ai incercat sa intri pe acele situri de pe un alt internet browserul?

| Andrei7520152 a răspuns:

Apropo de virusi, daca nai antivirus, s'ar putea ca calcul sa-ti fie virusat. doar spun, ca degeaba reinstalezi windowsul daca ai de ex mai multe partitii cu fisiere virusate. ai formatat tot HDDul la reinstalare?

| Slolly explică:

Da am formatat tot. Si la internet explorer e mai rau....nici nu se mai vede clar si nici functia cu exceptiile nu mergesad eu folosesc firefox in prezent, ca accepta cele mai multe siteuri