anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu stiu daca e buna categoria dar eu am crezutca e cea mai potrivita.Ok.Chiar aici in "Toti Pentru Unu(TPU)"imi arata cam asa la puncte:"401 puncte(501in ultimile 7 zile)"si nu stiu de ce cred ca trebuia sa spuna:"501 puncte(401 in ultimmile 7 zile)" dar nu sunt inregistrat de 7 zile asa ca ar trebui sa fie acelasi numar de puncte.deci daca stiti cum sa rezolv asta trimiteti-mi mesaj. iar ca sa fie si o intrebare...Cum rezolv problema?

Răspuns Câştigător
| Danyelusha a răspuns:

Buna si bine ai venit printre noi!
In primul rand, categoria nu trebia sa fie "Jocuri PC/online". TPU nu este un site de jocuri ci de informare, trebuia sa postezi intrebarea la "Totul despre TPU", nu ca m-ar deranja pe mine dar asa ai fi primit raspuns mai repede deoarece fiecare persoana care este sepcializata intr-o anumita categorie sta mai mult acolo :).
Iar in legatura cu punctele, este posibil sa fie o greseala, vei avea multe surprize pe TPU, nu totul merge perfect deoarece in ultimul timp s-au inregistrat multi utilizatori si hardwer-ul merge tot mai greu. Toti avem unele probleme, cu notificarile cu postarea intrebarilor sau cu raspunsurile care nu sunt anuntate ca au fost postate. Problema ta va fi rezolvata pana maine, crede-ma asa patim toti.
Si pentru mai multe informatii depre TPU, iti propun sa intri aici :
http://www.TPU.ro/intrebari-frecvente
Sper ca ti-am fost de ajutor;)

0 răspunsuri: