| wolfves a întrebat:

Buna! Vreau sa cumpar doua jocuri pe steam. Din cate vad preturile sunt in euro, nu in lei. Deci o sa imi ia si comision de conversie. Intreaba mea e: va fi comision per joc sau per total? Si cat e? Multumesc!

6 răspunsuri:
| Yaesmin a răspuns:

Pe Deepweb.

| wolfves explică (pentru Yaesmin):

M-ai ajutat maxim, ce pot sa zic?
Pentru cei interesati: e comision per tranzactie, indiferent de cate jocuri cumparati. Mie mi-a luat comision de conversie 4, 86 lei card Visa, BCR.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de la cine cumperi joc ca daca cumperi joc ubisoft chiar daca il cumperi se poate sa nu ti-l dea poate ti-l ia inapoi cand expira licenta ca ei au licenta si Rockstar online games au gta si ala cu cauboi eu il joc pe ala cu gta mult si imi place

| Wr3nch a răspuns (pentru anonim_4396):

Toate jocurile cumparate digital au licenta. Ubisoft a inchis The Crew, un joc pe care il jucau sub 100 de oameni de ani buni. Si Rockstar o sa faca la fel cu GTA Online cand nu il mai joaca nimeni.

| vatadezahar24 a răspuns:

Bună! Nu, nu o să iti aplice nici un comision, tot ce e pe steam are deja o taxă preaplicata de către ei, deci în concluzie, nu îți ia nici un comision happy

| wolfves explică (pentru vatadezahar24):

Mi-a luat, dar e ok, nu mi s-a parut mult. La 48, 46 euro (243, 05 lei) a fost 4, 86 lei.