Logitech G9, cauta si tu imagini. Poate s-a mai ieftinit, daca nu cauta Microsoft Sidewinder.
Totusi, am citit intr-o revista de gaming (una buna) ca nu te simti mai gamer daca iti schimbi mouse-ul.
Nu am gasit sub 300.
Oh,Microsoft Sidewinder Mouse era sub 250, insa nu l-am gasit nicaieri de cumparat.Am mai cautat cateva modele, insa nu mai sunt in stoc
Uite modelele:
Steelseries Ikari laser
Logitech G5 laser
Genius Ergo 525 laser.
Toate sunt foarte bune.
Eu acum folosesc un mouse mai mult pentru. shootere: Fanatec Headshot
Sincer,nu am mai auzit de el pana acum, dar pare un model foarte interesant. Eu sincer am un mouse simplu, de 20 de lei .
Nici eu da' mere initial voiam sa imi iau un Razer Naga
In bugetul acela poti sa optezi pentru multe produse, gen:
http://bit.ly/1ExuSOY
Cel mai optim de acolo pentru LOL ar fi Logitech G402, o sa te ajute mult dpi-ul si functiile, o sa-ti poti programa butoanele de pe mouse cu un bind, gen flash sau o anumita actiune.
Daca cumperi mouse mai bun nu te face mai pro sau mai gamer.Eu sincer am un mouse simplu la 30 lei cu dpi 500 si nu ma afecteaza.
Pai este mare diferenta intre un genius cu bila si un razer cu laser, am testat si razer si m-am jucat cu ele si este mare diferenta intre acestea si mouse-ul de acasa
Razer Naga, Razer Abyssus(nu am scris corect), R.A.T TE(Tournament Edition), R.A.T 7. Acestea sunt cele mai bune, mai ales cele Razer.
kMirke întreabă: