| Daneladana a întrebat:

Buna! Vreau sa ma joc cu prietenii pe gta online dar ei au pc, jocul e pe steam ce joaca ei, eu joc pe xbox one. Nu merge sa jucam pe aceeasi harta impreuna? Trebuie sa ma loghez si eu cu steam de pe xbox? Nu stiu daca merge dar cred ca de asta nu putem intra impreuna sa jucam pe aceeasi harta. Un raspuns stiti ceva cum fac sa joc cu prietenii impreuna? E urat sa joc singura fara prieteni pe gta 5 online.

Răspuns Câştigător
| Seuz a răspuns:

Ca sa verifici daca merge scrie pe internet numele jocului si crossplay...
Nu me4ge pentru ca asa au hotarat cei de la rockstar, compania care a creat GTA ul

4 răspunsuri:
| Seuz a răspuns:

Jocul nu este Cross Platform, ceea ce inseamna ca nu o sa poti juca cu ei daca tu joci de pe Xbox si ei de pe PC...
Ca sa poti juca cu ei impreuna ori iti cumperi pc si joci de acolo ori isi cumpara ei Xbox...
Practic cei de pe Xbox si PS joaca pe alta harta si cei de pe PC pe alta harta.

| Daneladana explică (pentru Seuz):

Multumesc! dar pe xbox am lvl mai mare, faţă de cei care joaca pe pc nu vreau sa renunt la cont, mentionez ca tot asa un prieten o avut un xbox one cu cont de gta 5 mare si ca i so stricat xbox-ul si-o luat un pc si nu a putut recupera contul de pe xbox desii avea totul salvat emailul parola tot contul de xbox si gta, si faza e ca eu cand intru la mesajele lui vechii pe xboxul meu imi arata ca este activ gen pe laptop imi arata imaginea aia mica ca este activ pe pc pot vedea ce joaca!, dar conturile de la jocul gta si (dead by daylight) nu lea putut recupera acum pe noul pc dar faza este ca noi pe dead by daylight putem jucam impreuna eu pe xbox si el pe pc (daca stii jocul) numai pe gta nu merge de ce pe alte jocurii merge? Te rog zi-mi cum se poate?

| Wr3nch a răspuns (pentru Daneladana):

Ti-a raspuns mai sus de ce. Gta 5 nu are crossplay. Dead by Daylight are.

| Daneladana explică (pentru Wr3nch):

Foarte bun gta sa nu poti juca cu prieteni? mie ciuda

| Seuz a răspuns (pentru Daneladana):

Ca sa verifici daca merge scrie pe internet numele jocului si crossplay...
Nu me4ge pentru ca asa au hotarat cei de la rockstar, compania care a creat GTA ul