Ceva despre mine
╔═.♥.══════╗
ღ Ma respecti? Si eu ღ Ma invidiezi? Ai de ce ღ Ma barfesti? N'ai decat ღ Regreti k m'ai cunoscut? Mi se rupe inima ღ Indrazneata? Daca tu esti pampalauღ Incapatanata? Pana peste masura ღ Nemultumita? Intotdeauna ღ te-am insultat? Foarte bine, meritai ღ Ai zis ce`ai vrut? O sa ascultzi si ce nu vrei ღ Ca sa te multumesc? N`o sa ma schimb ღ ti-am mai zis ca te iubesc? Am fost sincer ღ Rautacioasa? Cu cine merita ღ Sincera? Da, oricat de dur ar fi adevarul. ღ Bunul meu simt? Depinde de al tau ღ Urata? La prima ora a diminetii ღ Indragostita? In fiecare zi:X ღ Copilaroasa? Da, pentru ca asa vreau ღ Impunatoare? Pt k stiu ce vreau ღ Devotata? Pt k stiu sa'mi mentin prieteniiღ Vrei sa`mi devii prieten/a? Demonstreaza`mi k meriti ღ Indiferenta? Daca nu ma interesezi ღ Te urasc? mi-ai dat motive ღ Parsiva? Datorita unora dintre voi ¢¦ Te legi de viata mea? Inseamna ca nu ai viata ¢¦ Te-am jignit sau te-am lovit? Meritai ¢¦ Mai mintzit? Proasta miscare ¢¦ Sa risk? Tot timpul :X ¢¦ Sa iubekc? Doar pe cine merita ¢¦ Sa sufar? nu stiu ¢¦ Sa il insel? Pe el niciodata:X:X dar pe tine da ¢¦ Iti pare rau? Prea tarziu ¢¦ Ma critici? Ok, eu imi traiesc viata ¢¦ Prea mica? Nu, doar voi sunteti prea mari :X ¢¦ Sa iert? Tot timpul pe cine merita cu adv ¢¦ Sa uit? Niciodata ¢¦ Sa-mi iei cei al meu? :O... Cea mai proasta miscare ¢¦ Ma acceptzi asa cu sunt? No sa regreti
:X ╚══════.♥.═╝
Spiridon_Denisa_2001 întreabă: