| lepy706 a întrebat:

vreau sa-mi fac un PC performant cu i7/5 sau i3 f bun
imi spune cineva ce ar trebui sa stiu si ce sa cumpar?
bugetul fara procesor 1000 lei

2 răspunsuri:
| TechGuyTpu a răspuns:

=)))))) cu 1000lei nici Intel core 2 duo nu iei.Ce am facut eu fara procesor, placa sunet/retea ajunge la 2, 159 ron daca mai pun si procesorul+placile(iar poate sursa este prea puternica deci poate alta mai ieftina) cu noroc ajunge la 3000 ron....numai placa video costa 1000 lei... http://www.cel.ro/....../index.php

| SKuLL909 a răspuns:

Sper sa fi inteles bine intrebarea ta.
Daca vrei sa iti faci un pc pe bucatele atunci trebuie sa stii prima si prima data ce tip de rami ai. Un pc performant are cel putin 4 rami, si de preferat 8. Acum pretul. 2 rami vin undeva la 100 lei. Ia in considerare ca poti sa iti adaugi 8 rami cu 400 lei. sau cu 300 poti adauga 6. Presupun ca ai inteles! Ramii sunt foarte importanti. Sa tii minte!
Sa trecem la placa video! O placa nVidia GeForce de 1GB este o placa medie. 2GB la placa este bine si 4 gb la placa este foarte forate bine! Dar placa nu este extraordinar de importanta. Cu 2gb placa video esti..boss. Acum pretul! Pana la 300 lei o placa de 2 GB pentru gaming. de obicei doar 250-270lei. O placa de 1 gb vine undeva la 130 lei.
Memoria HDD sau hardul. De obicei gasesti cu 250 lei 1000GB sau 1TG

Recapitulare: memorie HDD - 250lei
memorie ram - 400 lei
placa video - 300 lei
Asa ai un pc foarte performant, 1000 gb, 8 rami si 2 gb placa. Tot tu vei jongla cu rami. Bafta