Daca scrie pe cutie cand iei ps4-ul ca e inclus un joc cv, il vei primi in 'format fizic' daca intelegi la ce ma refer, adica vei primi discul cu jocul in cutie si il poti introduce in ps4, asta daca vrei un ps4 care vine deja cu un joc sau doua, daca pe cutia ps4 scrie doar Ps4 slim/pro etc fara sa zica nimic de vreun joc inclus in cutie atunci nu, nu vine cu niciun joc si va trebui sa il cumperi tu separat ori pe disc din magazin ori iti faci cont PSN si le cumperi de la magazinul lor cu cardul, eu recomand sa iti iei pe disc ca sunt mai ieftine, chiar daca se pot deterioara, ai grija de disc si nu se va intampla nimic, alea digitale intr-adevar sunt mai bune ca nu se pot strica, adica, cum am zis, alea de pe disc poate se zgarie discul sau cv si nu mai merg, asa am patit si eu cu GTA V, dar sunt mai ieftine, am luat acum ceva timp Assassins Creed Odyssey cu 70 lei de pe altex pe disc, acesta fiind 300 RON ( versiunea standard, adica fara DLC fara nimic, doar jocul si atat ) pe magazinul PS4 digital din consola.
AvalohAlyn întreabă: