anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau si eu sa aflu cat mai multe despre jocul City Ville dupa facebook cum fac experienta, coins, cash, energy, cum trec level-ul si care este nivelul?(steluta aceea albastra?)Inimioara aceea rosie de langa steluta albastra ce este? Si la un moment dat zice sa contruesc un City Hall am contruit chiar 2 si tot nu imi apare ca am facut misiunea, de ce? Si de ce arata fata aia trista si scrie "Citizens are very sad No one will move in until you build some community buildings! Funda pentru cel mai convingator raspuns, multumesc!kissbig grin.

2 răspunsuri:
| Justdreams a răspuns:

Si mai este inca cevabig grin in partea dreapta a apur poza unui vecin din joc si o cladire este a mea sau a lui? please :*

| totY0 a răspuns:

Asa deci lvl e in steluta aia albastra inomioarele sunt castigate cand vizitezi un prieten/vecin ca sa iti faci locuitorii/citizens fericiti trebuie sa construiesti primarii poste librarii(city building) si trebuie sa "angajezi" lucratori ca sa iti dispara schela din jurul cladirii[abia dupa ce dispare acea schela cladirea se poate numi construita] si pentru chestia cu poza ...cladirea iti apartine dar este construita de acel vecin