| MilkshakeShake a întrebat:

Bunahappy! Vreau si eu sa stiu ceva, Am de gand sa cumpar "Sims 2". Va rog imi puteti spune si mie, cei care il au daca merita si nu stiu. daca de exemplu o prietena avea fantome si ea era vampir etc...nu am intrebat-o daca a cumparat ceva versiune a jocului sau era la el. Cred ca ati inteles si va rog sa imi spuneti si mie:*. Multumeesc

2 răspunsuri:
| Anonymus123 a răspuns:

Eu am sims 2. nu stiu ce sa-ti spun daca merita sau nu. Parerea mea este urmatoarea: Sunt destul de multumita. eu am varianta clasica de joc. E decizia ta daca vrei sa ti-l iei. Poti mai intai sa intri pe youtube sa vezi cam cum e. Funda?

| Angyclon a răspuns:

Hmm...
Faza cu vampirii e de la Sims 2 Nightlife din cate imi amintesc. Fantomele sunt si in sims 2 simplu. Dar daca vrei sa joci Sims 2 Nightlife trebuie sa ai sims 2 simplu. La fel si pentru alte pack-uri.
Ma intrebam de ce vrei sims 2 si nu sims 3. Eu mi-am cumparat sims 3 acum vreo 2 ani si inca nu m-am plictisit. Adica e mult mai interesant. Eu sunt foarte multumita de el. Am avut si sims 2 si mi-a placut. Dar normal ca cele mai noi sunt mai faine ^^.
Sper ca te-am ajutat big grin