Frate, tot respectu`. Daca mie mi se intampla asa, ma lasam de metin2. Deci, probabil ca ti s-a spart contul` de atatea ori pentru ca: ori ai parola la fel ca contul` (ex: ionion10 si pass ionion10), ori cineva iti stie pass, si intra si iti fura itemele. Eu iti recomand sa-ti schimbi periodic parola, si sa bagi una mai grea. (ex: BucurestiRomania), incearca sa folosesti si litere mari, si litere mici, si cifre. Acum chestia cu metoda de spart conturile. Am vazut pe youtube cateva hack-uri asazise de spart conturi. Eu nu cred ca exista (app: nici trade-hack nu exista). Incearca sa-i aburesti, cum a spus si "Simpson91". Eu de exemplu, nu sunt un player d-ala taran de ii injur pe toti daca ma omoara. Incearca sa te imprietenesti cu ei, sa discutati, se bagi si tu la vrajeala ceva de genu`" Ce-ai zice daca ti-as da eu contul meu, si tu pe al tau, ca doar suntem prieteni buni, si avem incredere unu` in altu`." Ceva de genu`. Poate functioneaza. Eu recunosc, am spart si eu conturi la viata mea, dar conturi gen`: steaua123 si pass steaua123. Incearca si tu combinatii d-astea usoare, cu contul si parola la fel, dar trebuie. sa ai rabdare. Poate vei avea norocul. Bafta, si daca te-a ajutat cu ceva ce am scris eu mai sus, dai si tu funda, ca nu te doare mana. Bafta, si spor la spart conturi. Salut!
Uite cum fac eu, il aburesc, ii zic ca ii dau nu stiu ce iteme +9, iar apoi ii zic sa imi dea contul ca il dau si eu, poate ai noroc sa ti-l dea, incerci sa vezi daca merge, dupa ii schimbi parola la cont. Sper ca te-am ajutat! PS : Funda?. A si inca ceva, dai un cont fals dupa ce ti-l da el pe al lui. Si incearca sa spargi contul la copii prosti
XVLDx mz pentru sfat oricum dupa ce bagi bani si ai itm bune te trezesti fara nic, apropo trade exista!