Parintii tai il pot disciplina sau pedepsii, ca tavalitul pe jos nu-i permis.
Multumesc pentru raspuns am incerrcat dar nu funtioneaza la nimic el doreste cd ul ala daca il pedepsim tot mai rau face
Va joaca pe degete, fiindca cedati de fiecare data.
Asta nu-i educatie ci manipulare si daca acum parintii tai nu iau atitudine sa-l puna la punct si sa-l educe, va ajunge vai si amar peste ani.
Aveti perfecta dreptate eu le-am spus paritilor mei sal mai pedepseasca din cand in cand dar eu vorbesc eu aud
Ar trebui sa ma ocup eu de el pentru ca de maine paritii mei vor fi la munca de la ora 14 00 pana la ora 00 00 de maine ii voi lua telefonul televizorul si laptopul si daca nu intelege cu vorba buna il voi incuia in camera
Parintii mei il considera un ingeras ei nu lau pedepsit niciodata dar acum gata ma voi ocupa eu de el ca frate mai mare am 16 ani
Nu trebuie pedepsit din cand in cand, ci absolut de fiecare data cand face talente si nu asculta. Consecventa este mama invataturii, altfel nu va invata niciodata si va ajunge un rebel in societate.
Vă mulțumesc pentru informații o să-l pedepsesc eu că părinții nu iau niciodată atitudine sau chiar dacă încerca să îl pedepsească și face crize cedează imediat dar de azi o sa fie cu mine și ma voi ocupa de el cu mine nuii merge.
Cea mai bună pedeapsă ar fi sa-i iau tot sau să-l închid în cameră
Cati ani are fratele tau!
Daca are mai mult de 6-7 ani expica-i ca orice dorinta de-a lui vine cu o obligatie.
Stabliti reguli
Vrea acel CD,ca sa il obtina trebuie sa isi stanga jucarile, sa puna farfuria in chiveta dupa ce mananca etc...
DACA se tavaleste, ii confisti acel CD sau orice lucru la care tine.
Se cuminteste, primeste lucrul ala, dar va trebui sa faca ceva.
Expica-i ca nici macar tu, sau parintii tai nu poate avea tot ce vrea in viata, si ca trebuie sa depuna eforturi.
Da mulțumesc pentru informații are 7ani
Ati putea sa mi spuneti ce am putea sa mai facem vreau sal educam odata daca parintii mei nu vor sal educe ma voi ocupa eu nu vreau ca mai tarziu sa devina un derbedeu si un golan
Ale3xXd întreabă: