| Th3H4ckerB0y a întrebat:

Buna ziua jucatorilor inraiti de Counter Strike si cei care se pricep la pc. Am placa video:Ati Radeon HD 5450 de 1gb, 1.5 gb rami, Procesor:Intel(R) Pentium(R) 4CPU 3.0 Ghz 3.0 ghz. Astea importante vi le-am spus netul e bun. Eu joc modul DeathRun unde trebuie fps. FPS-ul este foarte slab si nici nu sta constant (as vrea 249.9 pe loc). Multa lume are pc mai slab ca al meu dar le merge fps constant. Ce nu am instalat bine? Ce nu e bagat bine in calc? (setarile la placa sunt facute)

3 răspunsuri:
| Th3H4ckerB0y explică:

Antivirus eset smart security 5.De la cfg nu este pentru ca ma pricep la ele. Lag nu e ca internetul e bun. Habar nu am de la ce e

| RememberTinKode a răspuns:

Poate fi de la rezolutie, poate fi de la internet lagg, poate fi de la cfg? modifica in cfg max fps.

daca nu te ajuta reinstaleazal, alta varianta nu vad. Ceva iti mananca banda+memorie, afla ce.

| mariusilie2012 a răspuns:

Placa ta video are un BUS de 64 insa nu este o problema foarte mare dupa parerea mea. Ar fi fost o problema mai mare in cazul in care jucai GTA 4 si facea asa... incearca sa inchizi toate programele din task si apoi sa joci CS. Apropo... nu ne-ai spus ce sistem de operare si ce antivirus ai (pentru a sti cate resurse iti raman si pentru restul aplicatiilor) big grin