| MrBessss a întrebat:

Pc-ul meu are o problema si cand intru in jocuri ca Fortnite dupa 5-10 secunde incepe sa se auda un bazait in castile mele. Nu conteaza daca e si pe speakere, dupa 10-15 secunde se blocheaza pc-ul de tot, nu stiu de la ce vine sau de la ce este. Am incercat tot ce am gasit pe Youtube sau pe google, nicio solutie nu gasesc. Poate pot gasi aici de la ce vine acest bazait. Mai vreau sa zic ca numai la jocuri se aude bazait-ul si se blocheaza, la alte aplicatii nu. Daca aveti intrebari, va rog adresati voi raspunde, cine gaseste o solutie dau o funda, multumesc!

15 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Am și eu o problemă asemănătoare la PC, de exemplu în WOT, când trag cu tunul câteodată mi se aude de 30 de ori efectul tragerii bruiat... PC-ul meu e mai vechi. În cazul tău ori : nu ai minimul de cerințe ale sistemului pentru joc, ori ai graficele la maxim de îți crează lag sau calitatea audio este prea buna pentru PC-ul tău, ori e de la internet (urca și coboară mai ales FPS/Ping-urile), ori ai probleme cu placa audio (asta dacă ai PC-ul vechi cam ca al meu, depinde când l-ai cumpărat), ori trebuie sa reinstalezi windows-ul (depinde când l-ai instalat), ori e de la drivere. Cam ăstea ar fi cauzele, altele nu cred că mai există.

| MrBessss explică (pentru Celcestietot):

Frate, pc-ul e meu e foarte foarte bun pentru gaming si nu conteaza cate fps-uri am sau cat de bun e netul meu eu pe fortnite am mereu 110 de fps-uri si se intampla la toate jocurile care le am nu e de la aia

Nu e de la aia pc-u meu e foarte bun.

| Celcestietot a răspuns (pentru MrBessss):

Ai memorie suficientă pe diskul pe care este instalat Fortnite-ul, că poate de aceea nu merge?

Ma refer la toate jocurile se intampla asta si la astea offline da cred. adica nu stiu cum sa vad

Poți vedea memoria diskului intrând pe My Computer/This PC și dacă îți arată de exemplu discul C cu o linie roșie asta înseamnă că ai memoria aproape full sau chiar full pe acel disk. Asta cu linia roșie se aplică pe toate discurile dacă sunt pline.

Am 852 gb liberi laughing

Atunci poate e de la drivere sau nu ai windows-ul activat, cine știe...mai bine te duci la un service(servis) cu el, și dacă te duci, să-mi spui și mie ce avea laughing.

Nu e de la niciun driver, e de la ceva din pc m-am dus si a zis ca nu e de la drivere si ca e ceva din pc, nu avea timp si nu a putut sa mi faca pc-ul.

Ok. Bănuiesc că era ceva componentă nu (sau uleiul de răcire poate)?

Nu stiu inca tot nu merge si nu am gasit o solutie

Ok. Eu îți urez multa baftăwinking!

Multumesc

| DarthNiger a răspuns:

Dupa ce se blocheaza tot, nu poti face nimic? adica trebuie sa ii dai restart?