| Tenerife28 a întrebat:

Buna ziua TPU. Am si eu o dilema, in minecraft 1.16.4 am gasit un sat in desert, mi-am facut o casa in cladirea cu blast furnace, in fata ei am plantat 4 pomi, unul dintre ei a crescut destul de mare, pe ceilalti i-am spart, din el am spart doar tulpina, dupa aceea am inceput sa primesc efecte random de poison, de la poison 1 la poison 6. Pe langa asta, am trecut pe sub pom si am fost lovit de fulger, dupa aceea am intrat in casa(low HP) am auzit 5 fulgere si sub pom era un foc, dupa cateva tentative nereusite de a-l sparge am pierdut tot ce aveam in inventar, printre care armura si unelte enchantate. Dupa inca 5 incercari am reusit sa-l sparg. In timp ce-l spargeam(de sus in jos ca altfel ma rupea) spama incontinuu cu fulgere. Dupa ce am reusit sa-l sparg, am inceput iar sa-mi iau iar poison. Low HP fiind merg in casa sa imi fac un tarnacop de piatra sa sparg schelele cu ajutorul carora am distrus pomul. Nici nu apuc bine sa intru in crafting table, ca vad un Ender Dragon ca imi rade jumatate de casa. Dupa care dispare, de parca ar fi intrat in pamant. Dar aici este o coincidenta! Fix inainte sa intru in crafting table am zis: " Ce Ender Dragon ma, pomu asta e bossu adevarat" Si imediat dupa, apare Ender Dragonul mentionat mai sus. Intrebarea mea ar fi: Este ceva blestem de raid al satelor introdus in 1.16.4? Ca nu am mai intalnit asa ceva niciodata.
Va rog sa nu ma luati la misto, este real 100% detin filmare.
https://youtu.be/Wj7OLaUolFg

4 răspunsuri:
| codrinmaestruldumelor a răspuns:

Daca este pe un server public cel mai probabil cineva isi cam bate... de tine. Nu este normal nimic din ce se intampla in filmare.

| Tenerife28 explică (pentru codrinmaestruldumelor):

Serverul este privat, iar acces la consola are doar prietenul meu care îmi filmează partajarea de pe discord

| codrinmaestruldumelor a răspuns (pentru Tenerife28):

Inafara de moduri sau comenzi speciale nici eu nu prea imi explic, sau poate chiar prietenul tau se cam joaca cu tine.

| al0o0o0 a răspuns:

Nu-mi explic asa ceva.Nici Minecraft-ul nu mai e ce-a fost

Întrebări similare