Buna ziua TPU, de curand am gasit un server care imi place foarte mult. Va rog frumos sa ma ajutati sa trec testul roleplay! Va dau orice! Dati-mi raspunsurile, nu numai la aceasta intrebare....as dori la aproape toate intrebarile. Cum este corect să ajungi mai repede dintr-un loc în celălalt?
Rog un administrator să te teleporteze.
Închiriez o mașină sau chem un taxi. Dacă nu am bani, merg pe jos.
Alerg (și fac bunnyhop) pentru a ajunge mult mai repede.
Ce reprezintă următoarele prescurtări: RK, PK, CK, FPK, MG, RP?
Revenge Kill, Player Kill, Character Kill, Faction Player Kill, Metagaming, Roleplay.
Revenge Kill, Player Kill, Character Kill, Function Player Kill, Metagaming, Roleplay.
Random Kill, Player Kill, Character Kill, Faction Player Kill, Metagaming, Roleplay.
Se consideră următoarea acțiune roleplay: "/me duce mâna dreaptă către torpedou, scoate de acolo un dosar cu acte, le pune pe genunchi după care i le înmânează lui X". Care afirmație este corectă?
RP-ul este corect, nu se consideră PG deoarece nu influențează cu nimic partenerul de roleplay, astfel că RP-ul se poate desfășura în mod normal.
RP-ul este incorect, se consideră PG deoarece această acțiune este practic imposibilă.
RP-ul este incorect, se consideră PG deoarece sunt mai multe acțiuni într-un singur /me.
Care dintre următoarele acțiuni Roleplay este corectă?
/me își da șapca jos, după care se scarpină în cap.
/me ridică mâna dreaptă în sus, deschide palma și prinde o pasăre din zbor.
/do vrea să fie prieten cu George. Accepți?
Care dintre următoarele exemple de RP este corect?
/me încearcă să deschidă portbagajul mașinii cu ranga, apăsând puternic pe aceasta cu ambele mâini.
/me se îndreaptă spre mașină, deschide mașina, apucă cu mâna dreaptă un pistol urmând să pună ținta pe capul lui X apăsând pe trăgaci.
/me încearcă să nimerească cu mingea la coşul de basket situat la 200 de metri depărtare
De ce nu poţi face RP cu un administrator de joc aflat OFF-DUTY?
Deoarece administratorul este OOC, având o sarcină bine stabilită.
Deoarece administratorul nu ştie dacă să facă RP cu tine sau să îşi facă treaba cu care a fost însărcinat OOC.
Poţi face RP cu acesta.
Când sunaţi la 911, va trebui să precizaţi locaţia într-un mesaj şi situaţia în altul. Aveţi voie să copiaţi mesajul de la "LOCAŢIE" la cel de la "SITUAŢIE"?
Doar în cazul în care este vorba despre ceva grav şi nu pot pierde timp să scriu mai mult.
Da, regulamentul serverului nu spune nimic despre aşa ceva.
Nu, regulamentul serverului interzice așa ceva.
Se consideră următorul scenariu: "X se află cu spatele spre o mașină, mașina are viteză și se îndreaptă spre acesta". Care este atitudinea corectă a lui X?
Face RP că încearcă să se ferească de mașină, cu un roleplay complex.
Face RP că este călcat de maşină, neavând cum să se ferească de aceasta.
Face RP că aude mașina venind spre el, încercând să sară din faţa acesteia.
Dacă ești mecanic și cineva te cheamă să îi repari mașina, cum procedezi?
Mă duc acolo, fac roleplay că repar mașina și după dau comanda /repair.
Mă duc și îi comanda /repair pentru o anumită sumă.
Îi dau PM cu prețul reparației, iar dacă e de acord mă duc acolo și îi repar mașina.
În timpul unei urmăriri, cazi cu mașina în apă și aceasta îți este distrusă. Care dintre următoarele acțiuni este cea corectă?
Înot în larg, mă scufund și mă omor pentru a ajune la spital și a scăpa de polițiști.
Ies din apă, mă predau sau încerc să fug în speranța că scap de ei.
Dau /q și apoi revin cu o altă mașină în urmărire
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (52.14.84.137) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro