| dyzy96 a întrebat:

Buna ziua tuturor!
De ceva vreme caut jocuri gen Dynasty Warriors ( este un joc care cu razboi, in care iti alegi un caracter, esti de partea unei armate si te razboiesti cu altele, daca nu il cunoasteti cautati video-uri cu el si o sa vedeti despre ce vorbesc...).
Din pacate pana acum nu am avut noroc sa gasesc si am hotarat sa intreb aici...
PS: nu vreau sa fie jocuri gen Call of duty, vreau sa fie medievale cu sabii, sulite, etc. Daca cunoasteti astfel de jocuri va rog sa postati aici.
Multumesc!

7 răspunsuri:
| Mitzzăăă a răspuns:

Total War Shogun, The Prototype, Ninja Blade etc... =]

| dyzy96 explică (pentru Mitzzăăă):

Total war shogun este urat pentru ca castiga doar cei cu arme de foc... si este de strategie, ninja blade este foarte urat... nu suport acel joc si the prototype nu este joc "war" este cu arme de foc si trebuie sa omor niste persoane care incearca sa ma impuste, ASTEPT SI ALTE RASPUNSURI!

| Mitzzăăă a răspuns:

Rome Total War, Age of Empires 2, age of empires 3, Imperial Glory, return to castle wonflenstine, Delta Force, Medal Of Honor. Ti-am zis mai multe. Sper ca acum iti sunt bune happy

| dyzy96 explică (pentru Mitzzăăă):

Offffff... frate astea-s jocuri de strategieeeeee... in afara de ultimele 3 care sunt cu arme de foc. Daca vrei sa ma ajuti te rog frumos sa te uiti la gameplay-ul de la Dynasty Warriors 6 sa vezi despre ce vorbesc.

| dyzy96 explică (pentru dyzy96):

Hai fratilor nu mai dati niciunu raspunsuri? straight face

| TheDarkStar a răspuns:

Stiu eu 1:
Mount and blade.
E tare si seamana cu dynasty warriors.

| laurentiu548 a răspuns:

Warriors Orochi 1, 2, 3winking