Pai da, când ai rulat programul cu incompatibilitate sau probleme a apărut CMD-ul. Descărcați net framework urile, și pachetul de DirectX. Apoi intra pe marca procesorului ( Intel sau AMD) și ia driverele. Intra pe marca plăcii de baza, plăcii video, plăcii de sunet și ia driverele și alea. După îți garantez ca nu îți mai apare acel CMD
Foarte probabil sa nu îți fii băgat driverele calumea...Ti-ai făcut Toate Windows updates?
Da le-am făcut pe toate ma gândeam poate este de la bitdefender sa fie oare de la bitdefender?
Am înțeles ca este ceva normal dar chestia este ca aseară mi-am instalat windows acum eu ma întreb de ce nu mia apărut aseară acest comand prompt și mia apărut când îmi instalez gta 5 care este de pe steam
Mulțumesc pentru răspuns am sa fac cum mi-ai spus dar nu am probleme cu cmd mia apărut doar atunci si m-am speriat când am văzut program prompt și nu știam ce sa fac mulțumesc încă o data o seara frumoasa îți doresc
Pai da, când ai rulat programul cu incompatibilitate sau probleme a apărut CMD-ul. Descărcați net framework urile, și pachetul de DirectX. Apoi intra pe marca procesorului ( Intel sau AMD) și ia driverele. Intra pe marca plăcii de baza, plăcii video, plăcii de sunet și ia driverele și alea. După îți garantez ca nu îți mai apare acel CMD
AntoniaBlanaru întreabă: