Pai in primul rand tebuie sa te gandesti ce jcuri o sa joci de ex gta 5, pentru acest joc trebuie un pc performant dar daca joci minecraft sau conter strike sa nu trebuie sa ai cine stie ce pc, eu ti-as recomanda sa rogi un prieten care se descurca cu calculatorele sa-ti faci un pc din piese pentru ca e mai bine decat sa-l cumperi nou, am patit-o si eu si mi-am dat seama ca mai bine e sa-l faci pe piese, as zice sa ai o placa video decentă (nividia de exemplu)si un Intel core i3, rami de 4 sau 5 Giga pentru ca nu iti trebuie cine stie ce memorie(IRaphaell are 7 giga rami în pc lui, si are atatea jocuri ) o placa de baza nu fuarte buna duarece nu-i asa de importanta pentru ca se arde repede, dar cel mai si cel important sa ai o sursa buna si un hard disck bun, daca ai un hard disck bun o sa-ti mearga tute jocurile in cel putin 80 de\fps chiardaca nu ai o placa video buna dar totusi procesorul trebuie sa il ai bun deoarece nu-ti mai rueaza jocurile si programele iar dacanu ai prcesor nu-ti ruleaza nici windosul, sursa trebuie sa fie buna deaorece cele pruaste iti ard piesele (am patit-o)aprop de windows si acesta trebuie sa fie bun si actulizat (mai ales driverele)eu tias recomnda windows 7 ultimate nu tias recomand win. 8sau win.10, win.8 e prost rau mai bun e ex, iar 10 e bun doar ca nu mai ruleza jocuriele piartate (adica cele care au inplementate scuROM de exemplu laucere de minecraft sau jocuri arra licenta) sperca tiau fost deajutor saturile mele
Specificati :
Intel i5-760 ( Quad 4x 2, 8ghz )
12GB DDR3
160GB -SSD
nVidia GTX650 - 1gb DDR5, HDMI, DVI/VGA, Dport
Mainboard met 5.1 sound, Gbit lan
DVD-writer
500w Sursa