| 123456789eooo a întrebat:

Bunaa! am activat profilul"cronologie" la facebook si nu mai stiu unde trebuie sa intru ca sa pot pune poze pe facebook.imi puteti explica voi cum fac sa descarc poze pe fb? mersi dau funda la cea mai buna explicatie

3 răspunsuri:
| KMaddieK a răspuns:

Pai mai intai muti mous-ul pe poza de prifil fara sa apesi pe poza iti va aparea "editeaza potografia de prifil"si apesi acolo pe el si iti va aparea o lista din care alegi"incarca foto"sau daca vrei sa faci un album dai dejos de poza de profil "despre"apoidin nou si fotografii, iti va aparea albumele tale si sus in dreapta scrie "adauga fotografii"si din moment ce dai acolo ti se va crea un nou album, te mai intereseaza cum descarci pai e simplu dai pe poza unei persoane pui mous-ul, pe ea si de jos de ea apare "eticheteaza/optiuni/distribuie si imi place" alegi "optiuni" si alegi din lista care iti apare :descarca" atat sper ca te-am ajutat :*

| KMaddieK a răspuns (pentru KMaddieK):

Si daca nu mai sti unde dai dupa ce apesi pe "incarca foto"e usor iti va aparea o fereastra si tu alegi fisierul unde ai poza :*

| razvybubu22 a răspuns:

Dai la poze si acolo intr-un coltdreapta este un buton adauga fotografi funda te rog