Inca un sistem de-ala facut cu picioarele de MediaGalaxy sau Carefour? SA o sa mearga cu tot la maxim, la fel si GTA 4, stai calm. E OK sistemul la prima vedere.
Eu am Dual Core 2.66 Ghz, placa video 1 gb si ram 2gb si merge pe high )
Vrei sa faci pe troll-ul cu noi!?
Bineinteles ca o sa-ti ruleze, cu pc-ul pe care il ai acum o sa iti ruleze absolut toate jocurile aparute
Da, asa e, nu poti intra in COD Gost fara 6 gb ram, dar poti sa rezolvi asta daca downloadezi un crack, la fel e si cu watch dogs, spune minim 6gb, dar merge perfect si pe 4 gb. De cele mai multe ori, minimul pc-ului cu care poti rula un joc e sub minimul specificatiilor oficiale, ignorad jocurile foarte prost optimizate ca GTA IV. Si crede-ma frate, daca nu stiu, nu vorbesc
Da m-ai prins am pus o intrebare la misto sa vad ce ziceti initial am vrut sa intreb de gta 3 dar m-am gandit ca e prea penibil, in orice caz gta sa e un joc bun dar i-a trecut vremea acum eu ma joc ce a aparut recent, cele in care te poti juca,, freeroam" nu doar misiuni sunt cele mai tari gen Watch Dogs Saint row 4 gta 4 EFLC.
A, dar de la mama lui, legit si fara crackuri nu merge cu 4 gigi. In rest, te cred ca l-ai jucat la high. Si mie mi-a mers pe high/very high (i3, GTX 750 Ti), pacat ca e o mare porcarie de joc - dar deja asta e alta discutie.
P.S. Iti recomand calduros sa tragi un War Thunder. Arata superb si o sa iti mearga lacrima cu tot la maxim.
Tu incerci sa faci caterinca sau ce? gta sa il rulam pe high in mp pe vechiul pc cu celeron 2.4 ghz pe socket 478 si hd 3450 cu 512 mb 64 bit. nici nu-mi vine sa cred ca vei incerca sa joci gta sa pe acel pc
Da o sa iti mearga desi nu o sa iti vada clar deoarece la GTA SA estye specifica placa Video Nvidia 6800 dar Ram-ul e bun si sarpudea sa vezi mai bine pe Pc-ul tau decat cei care au NVIDIA 6800 si RAM de 2 gb eu asa am si merge binisor(nu foarte bine). Sper ca te-am ajutat. FUNDA!
Da, iti va merge chiar foarte bine, am un pc ceva mai slab decat al tau, mai ales la processor si merge decent pe medium, deci eu zic ca poti rula cu siguranta si pe high, dar iti recomand low pentru o marire a fps-urilor.