| curious01 a întrebat:

Calculatorul nu-mi citeste fotoaparatul Canon 20D, imi spune ca-i trebuie un driver, am scos cateva de pe net, si nimic...ma puteti ajuta concret ce driver e nevoie?

Răspuns Apreciat de Editori
| MihaelaDart a răspuns:

Nu mi-am mai instalat de multa vreme vreun driver pentru camera foto pe care le avem. Ultimul a fost de la un Olympus un SLR si de atunci mi-am tot formatat laptopul si asa ca daca ai la laptop dipozitivul pentru carduri nu iti mai trebuie nimic sa instalezi, decat sa instalezi cardul de memorie al camerei si iti poti descarca fotografiile/video in pc. Daca nu ai, se gasesc dispozitive de citire carduri, precum acesta de exemplu http://www.thegift.ro/......n-1-p-2655

| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare un pic exagerat.Ii apreciati raspunsul pentru ca a zis de un MicroSD avand in vedere ca el are probleme cu driverul? Mdea, trist.

| MihaelaDart a răspuns:

Cred ca aprecierea e facuta corect, pentru ca poate folosi in loc de driver si cititorul de microsd, nu e atat de greu de gandit. Nu-ti merge una, folosesti alta.

| anonim_4396 a răspuns:

Da,dar problema lui cu driver-ul tot nu e rezolvata.Mdea.Daca macar mentiona de cardSD.

| MihaelaDart a răspuns:

Am inteles problema lui, dar cand nu merge ceva, incerci si a doua varianta. Daca nu ii merge un drum la service, acolo se rezolva totul. Si sotului meu la laptopului nu mai ii merge driverul, nu s-a stresat si nici nu s-a obosit sa mearga la service sa-l repare, ii este mai usor sa folosesca cititorul de carduri, este mai la indemana.

| anonim_4396 a răspuns:

Amuzant.O zi proasta in continuare.