| MrGreem a întrebat:

Cand am avut primul pc tin minte ca aveam un joc horror de proasta calitate first person.
Asta prin 2007.
Imi aduc aminte ca eram in rolul unui luptator cu o elice in loc de mana dreapta si aveam bonusuri care imi ofereau mitraliere si tot felul de arme. Era un joc pe nivele continuu. Adica nu aveai cum sa selectezi nivelul doar ca mergeau dintr-un capitol in altul. Trebuia sa ma bat in cimitir cu scheleti, pe munte cu golem de piatra, intr-o casa parasita sa ma bat cu o papusa posedata, intr-o arena pentru sacrificii sa ma bat cu un ninja.
Era un joc horror si imi doresc sa il mai joc odata... habar nu am cum se numea.
Stie cineva un asemenea joc? Mai multe raspunsuri ma poate duce la jocul cel bun.

Răspuns Câştigător
| DoarAlin a răspuns:

Painkiller
Clive Barker's Jericho
call of cthulhu dark corners of the earth
Prey

Nu-mi trece prin minte nici un joc asemanator.
Un luptator cu o elice in loc de mana... nu suna nici un clopotel. Scuze.

| MrGreem explică (pentru DoarAlin):

Painkiller era... mersi mult happy

| DoarAlin a răspuns (pentru MrGreem):

Painkiller? Ha. Stiam eu ca el era. laughing Doar ca nu eram sigur. E bine ca l-am gasit totusi, si eu il mai jucam. big grin Spor la joaca.

5 răspunsuri:
| DoarAlin a răspuns:

Dark Sector?

| MrGreem explică (pentru DoarAlin):

Nu asta e. oricum multumesc ca ai incercat.
in jocul ala de care vorbesc nu aveai cum sa-ti vezi caracterul asa... tu erai in rolul lui... gen cum se vede in counter-strike.
Mana lui dreapta era o elice. era arma basic pe care o aveai nelimitat... gen cutitul in cs.
daca cunosti jocuri horror vechi cu astfel de caracteristici te rog mult sa lasi o lista.

| DoarAlin a răspuns (pentru MrGreem):

O sa fac o lista. Dar trebuie' sa ma documentez putin mai intai. Jocul este sigur din 2007?